Valls acollirà el Camp d’Aprenentatge Pau Casals amb un espectacle musical anomenat “La Veu de la Terra” que ha comptat amb la col·laboració de les regidories de Cultura, Medi Ambient i Educació de l’Ajuntament de Valls. Aquest té com a objectiu conscienciar sobre la crisi climàtica i serà representat per més de 300 alumnes del Centre Cultural Municipal de Valls.

PUBLICITAT

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull, valora positivament que els alumnes implicats han treballat la temàtica del canvi climàtic. Per altra banda, el director del Camp d’Aprenentatge Pau Casals, David Melgar, considera important conscienciar a la gent de la problemàtica amb el canvi climàtic a través de la música.

S’oferiran dues cantades el dia 30 d’abril, la primera a les 12 del migdia i la següent a les 6 de la tarda. Les reserves es podran fer a partir de demà dijous 23 de març per internet de manera totalment gratuïta.

PUBLICITAT