Avui destaquem que els Mossos d’Esquadra es troben investigant la mort d’un home que ha aparegut aquest dimarts a la tarda en un edifici del carrer de l’Església.

PUBLICITAT

Fins al moment, a través d’un comunicat, el cos policial ha donat a conèixer que s’ha detingut un home de 23 anys, pendent de declarar davant del jutge, presumptament relacionat amb la mort violenta de l’individu, el qual tindria 45 anys.

D’altra banda, segons ha avançat TAC-12, els Mossos d’Esquadra haurien detingut una segona persona relacionada amb el crim.

Els fets succeïen aproximadament a un quart de sis de la tarda quan els serveis policials rebien l’avís per adreçar-se en aquest domicili de la zona del Centre Històric de Valls per la presumpta troballa d’un cadàver. En arribar les primeres dotacions de seguretat ciutadana i d’investigació es verificava que a l’interior de l’immoble hi havia el cos d’un home, i que presentava signes de violència.

Per aquest motiu, els agents preservaven l’escena del crim i començaven les primeres gestions d’investigació.

PUBLICITAT