Avui destaquem que La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ha aprovat aquest dijous els nous plecs de clàusules administratives i tècniques per procedir a reactivar la gestió del Museu Casteller de Catalunya després que al gener s’hagués d’aturar a l’espera del dictamen de l’Oficina Nacional d’Avaluació, organisme creat recentment pel Ministeri d’Hisenda i Funció Pública per a la revisió de contractes de concessió de les administracions.

PUBLICITAT

La licitació, oberta a empreses especialitzades en la gestió d’equipaments museístics i culturals, preveu un valor estimat del contracte de servei de 632.000 euros per un període d’un any. Amb aquest nou pas, a partir de la fórmula de contractes de serveis, l’equipament podrà obrir portes aquesta primavera. 

Com en l’anterior licitació, els plecs de clàusules s’han elaborat en base a l’anàlisi de viabilitat econòmica realitzat pel departament d’Economia de la Universitat Rovira i Virgili. L’estudi de la URV, que compara diferents centres museístics i turístics de Catalunya, estima que el Museu Casteller pot atreure uns 30.000 visitants cada any.

PUBLICITAT