Cap de setmana d’activitat per les dues colles vallenques. A la Vella, aquest dissabte, a les vuit del vespre, al local social, tindrà lloc una assemblea general extraordinària per sotmetre a votació les candidatures de Manel Urbano i Xavi Pons com a nous cap de colla i president de l’entitat.

PUBLICITAT

Urbano i Pons, els quals ja havien ocupat càrrecs de responsabilitat en el passat, substitueixen Albert Martínez i Albert Pedret, que lideraven els de la camisa rosada des del 2017.

Pel que fa la Colla Joves té la primera actuació de la temporada aquest diumenge. Ho farà, a dos quarts d’una del migdia, en el marc dels actes de la Festa de la Mare de Déu de la Llet de Puigpelat. Els de camisa vermella es plantegen assolir construccions de 7 pisos en un 2023 en què tenen a Edu Toda al capdavant de la tècnica i Ian Gallart a la presidència.

PUBLICITAT