El CB Valls rep la visita del CB Igualada aquest cap de setmana. La victòria contundent i sumant 100 punts a la pista del cuer va permetre a l’equip refer-se del cop dur que van suposar les dues derrotes consecutives a casa en pocs dies, condemnant les opcions de poder assolir la fase d’ascens. Els vallencs van recuperar la quarta plaça després del darrer triomf i buscaran donar-li continuïtat per intentar acabar el més amunt possible, amb el tercer lloc com a fita.

PUBLICITAT

El partit amb l’Igualada no serà senzill. Els de l’Anoia són penúltims classificats, però sumen vuit victòries en el global i estan immersos en la lluita per evitar el descens de categoria en una classificació també molt comprimida en la zona mitjana i baixa, a excepció del cuer. Víctor Neila, tècnic del CB Valls, assegura que tenen ganes de fer un bon partit a casa i destaca el perill del rival.

El partit es disputarà aquest dissabte, a partir de les 18h, al Joana Ballart.

PUBLICITAT