La UE Valls visita aquest cap de setmana el complicat camp de l’Atlètic Sant Just. Els de l’Alt Camp van recuperar el camí de la victòria superant al filial de l’Europa al Vilar, i tornen a viatjar a domicili amb el clar objectiu d’evitar una desfeta com la de la darrera sortida a Sarrià per no despenjar-se de la lluita al capdavant de la taula.

PUBLICITAT

L’Atlètic Sant Just serà un rival exigent. A casa són un equip força sòlid. De fet, tan sols han perdut dos partits com a locals. El darrer, això sí, amb contundència en la visita del Reddis (0-5). Els barcelonins ocupen la mitja taula amb una bona puntuació que els fa estar encara relativament a prop dels llocs que donarien accés a la Superlliga Catalana la pròxima campanya. Manel Cazorla, tècnic vallenc, valora la complexitat del duel i el fet que gairebé tothom es jugarà coses en aquesta recta final.

La UE Valls té molt a prop el primer objectiu de la temporada: assegurar la Superlliga. Pel que fa a la batalla pel lideratge, el Reddis té una visita també difícil aquesta jornada a Viladecans. El partit dels vallencs serà aquest dissabte a partir de les 18:15h al Municipal de Sant Just Desvern i en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT