Cinquè detingut per l’homicidi d’un home a Valls, el qual va ser trobat en uns baixos del carrer de l’Església el passat dimarts. Els Mossos d’Esquadra van arrestar aquest dilluns un home de 36 anys a la localitat de Granollers. 

PUBLICITAT

El regidor de seguretat de Valls fa una valoració sobre la seguretat al municipi durant aquests mesos.

Es tracta del cinquè detingut d’aquesta investigació encara oberta. La policia va detenir el primer implicat el 21 de març, l’endemà van detenir el segon i una de les dues dones va ser detinguda el dijous passat. 

El jutjat d’instrucció número 3 de Valls va ordenar divendres 24 de març la presó provisional sense fiança per a dos homes i una de les dues dones detingudes. La titular del jutjat va deixar la quarta persona en llibertat provisional amb l’obligació de comparèixer cada setmana al jutjat. El cas segueix sota secret de sumari.

PUBLICITAT