El Campionat Català de Joves de Tennis Taula torna un any més a Valls de l’1 al 8 d’abril per trobar els millors jugadors des de categoria pre-benjamí fins a sub-21.

PUBLICITAT

Es tracta de la quarta edició que es disputarà a la capital de l’Alt Camp al pavelló Joana Ballart i enguany estrenarà algunes categories i implementarà encara més duels, sobretot en els dobles. Enguany s’afegeixen per primera vegada els campionats de dobles i dobles mixt amb l’arribada també d’una segona pista.

El president de la Federació Catalana de Tennis-Taula, Agustí Macip, espera que hi hagi més competició i espectacle.

En total, un miler de jugadors aterraran a Valls per disputar les quatre modalitats diferents d’individuals, equips, dobles i dobles mixt de les diferents categories amb els millors representants de Catalunya.

PUBLICITAT