L’Oficina Local d’Habitatge de Valls va tramitar l’any 2022 ajuts per un valor global de 540.174 euros, la xifra més alta mai assolida, en una tendència a l’augment que es manté de manera sostinguda en les últims anys i que representa un 10,1% més en relació a l’inici de mandat, l’any 2019.

PUBLICITAT

D’altra banda, la sol·licitud d’habitatges s’ha incrementat en un 20,3% i els expedients tramitats per ajuts a lloguer passen a 512. El regidor d’Habitatge, Jordi Cartanyà, assenyala que des de l’Oficina Local han pogut mantenir el preu mitjà de lloguer per sota de la mitjana del mercat.

Actualment, l’Oficina Local d’Habitatge gestiona 135 pisos de lloguer. Aquesta situació fa que els propietaris gaudeixin d’un seguit d’avantatges com ara l’assegurança gratuïta, les bonificacions d’IBI; el suport legal per impagaments i la gestió dels mateixos, així com el seguiment per part dels tècnics municipals del dia a dia de la relació entre llogaters i propietaris.

PUBLICITAT