El Col·laboratori de l’Institut Municipal de Desenvolupament Local de Vallsgenera ha posat en marxa una iniciativa de realitat virtual de 360 graus adreçada al benestar emocional i sensorial de la gent gran.

PUBLICITAT

El projecte compta amb la participació del Pla d’Acció Comunitària i Inclusiva de l’Ajuntament de Valls, l’Àrea Bàsica de Salut Valls Urbà, professores i alumnes de l’Institut Narcís Oller i les entitats del Col·laboratori CatSud

El tècnic de Vallsgenera d’innovació social i digital, David Gateu, afirma que la proposta vol facilitar l’estimulació sensorial i promoure el benestar dels avis i àvies que podran endinsar-se en paisatges i entorns naturals a traves de la realitat virtual.

El VR 360 ha arrencat aquest any amb formació i de cara al proper curs, es podrà posar ja en pràctica a persones en situació de dependència.

PUBLICITAT