L’assemblea general extraordinària de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, celebrada el passat dissabte 25 de març, aconseguia trobar substituts per Albert Martínez i Albert Pedret, cap de colla i president dels últims sis anys.

PUBLICITAT

Al capdavant de la tècnica rosada, destaca el retorn de Manel Urbano, el qual ja va ocupar el càrrec entre les temporades 2011 i 2016. Urbano destaca que vol fer créixer la colla a nivell intern i preparar-la per afrontar grans fites.

Per la seva banda, la presidència l’ostentarà Xavi Pons, qui va ser cap de colla entre els anys 2003 i 2004. En el mandat que tot just comença, Pons aposta per un projecte social ambiciós.

Els nous dirigents -escollits per àmplia majoria de l’assemblea-  s’estrenaran en el càrrec aquest dissabte a la diada d’inici de temporada dels Castellers d’Altafulla.

PUBLICITAT