El Departament d’Acció Climàtica de la Generalitat inicia les obres de la segona fase de la modernització de la xarxa de reg de la Comunitat de Regants de Valls. Aquest projecte compta amb una inversió de 3,81 milions d’euros i consisteix amb la transformació de la xarxa d’antigues séquies que abasten 384,32 hectàrees dels termes municipals de Valls i Vallmoll, permetent un transport de l’aigua més eficient i implementar tecnologies de telecontrol.

PUBLICITAT

El secretari d’Agenda Rural del Departament d’Acció Climàtica, Oriol Anson, considera que són unes obres importants tant pels regants vallencs com per la situació de sequera que es viu. Per altra banda, el secretari de la Comunitat de Regants de Valls, Joan Nadal, assenyala la importància d’aquesta obra.

Aquesta és una obra que va quedar paralitzada gairebé un any al Tribunal Català de Contractació del Sector Públic de la Generalitat després i per la qual cosa el secretari d’Agenda Rural reconeix la feina i paciència de la comunitat de regants fins avui.

PUBLICITAT