Derbi amb olor a futur. Així podríem catalogar el derbi de Liga EBA entre el Club Bàsquet Tarragona i el Club Bàsquet Valls d’aquest cap de setmana. Tots dos equips ja tenen assegurada la permanència un any més a la quarta categoria del bàsquet estatal després d’una temporada complicada per la reducció de places de Play-off i per la duresa d’una lliga més igualada que mai.

PUBLICITAT

El CBT és l’únic equip que podria batallar la segona plaça a Barça B o Santfeliuenc, però sembla gairebé impossible aquesta càbala. Així doncs, l’al·licient és el d’aconseguir la tercera plaça de la lliga que es disputen precisament els dos conjunts tarragonins i el Roser. Els de Berni Álvarez parteixen amb una victòria més que els altres dos involucrats. 

Per l’entrenador del CB Valls, Víctor Neila, l’al·licient de la tercera plaça és un gran premi que vol aconseguir el club vallenc a final de temporada.

El darrer derbi de la temporada a categoria estatal es disputarà aquest dissabte a les 19 de la tarda al pavelló municipal del Serrallo, que es vestirà de gala per recaptar fons per l’ELA amb un acte conjunt amb la Tarraco Health Race que organitza el Col·legi de Metges de Tarragona. El matx es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT