La proposta de pressupost de l’Ajuntament de Valls per a l’exercici 2023 augmenta un 16% i superarà per primer cop els 35 milions d’euros amb una aposta decidida per les noves inversions i l’atenció a les persones.

PUBLICITAT

En l’aspecte de creixement, per primera vegada se superen els 4 milions d’euros per al global d’Afers Socials, Ensenyament, Acció Comunitària, Acció Cívica i Joventut.

Pel que fa al capítol d’inversions i obres públiques s’han destinat 7,5 milions.  Un dels projectes estrella dels nous comptes és el projecte de recuperació dels Torrents de Valls amb l’objectiu de licitar les obres enguany. Ho explica l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré.

De fet, l’acord amb l’Agència Catalana de l’Aigua permetrà actuar al torrent del Catllar, entre el barri del Fornàs i la zona dels Molins al sud de Valls.

La votació de l’aprovació inicial del pressupost 2023 es farà en un ple extraordinari que tindrà lloc la setmana que ve.

PUBLICITAT