Després d’arrencar la temporada aquestes darreres setmanes les dues colles vallenques viatjaran al Tarragonès per actuar aquest dissabte 1 d’abril. Per un costat, la Colla Joves Xiquets de Valls participaran a partir de les sis de la tarda en la diada d’inici de temporada dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau a Tarragona al Pla de la Seu.

PUBLICITAT

Després de l’actuació el cap de setmana passat a Puigpelat amb el 3de7, el 4de7 amb el pilar i el 4de7 s’espera que es repeteixin els castells de 7 per aquest cap de setmana. A part dels de la camisa vermella i els amfitrions també els acompanyaran els Castellers de la Sagrada Família.

Paral·lelament, la Colla Vella dels Xiquets de Valls actuaran en la diada d’inici de temporada dels castellers d’Altafulla a la plaça del Pou. Pel que sembla aquests continuaran amb un plantejament similar al de fa una setmana a Picamoixons amb castells de 7. 

A més, cal destacar com a novetat que Manel Urbano s’estrenarà per segon cop com a cap de colla dels rosats després d’haver ocupat el càrrec entre els anys 2011 i 2016. En aquest cas, vallencs i altafullencs seran acompanyats a plaça per la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT