Dos gols sobre la botzina han donat molta vida a la UE Valls per continuar amb la disputa per la primera plaça. El gol de Xavi Samper a Sant Just al darrer segon, combinat amb el que va anotar el Viladecans davant el Reddis, també al 90, han situat als de l’Alt Camp a tan sols un punt del lideratge. El desenllaç sense aquests dos gols podria haver estat catastròfic, allunyant als de Manel Cazorla a cinc punts dels roig-i-negres. Però la realitat és que la UE Valls es manté en la lluita i vol ser-hi fins al final.

PUBLICITAT

Per aconseguir-ho saben que han de fallar el mínim possible. Aquest cap de setmana l’equip torna al Vilar per rebre a un rival molt exigent, el Can Vidalet. Els d’Esplugues de Llobregat són quarts classificats i arriben de superar al Santfeliuenc, el tercer, la passada jornada. Davant la complexitat del duel, el moment de temporada i tenint en compte la dinàmica de l’equip, el tècnic, Manel Cazorla, espera que l’afició respongui i hi hagi la millor entrada de la temporada al Vilar.

D’altra banda, el Reddis afronta aquesta setmana un duel, a priori, assequible a l’Estadi Municipal de Reus davant el Molins de Rei, cuer i en una dinàmica molt delicada. El xoc entre Valls i Can Vidalet es disputarà el diumenge a les 16:30h al Vilar i en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT