Després de dues victòries consecutives, la Unió Esportiva Valls empatava a 1 aquest diumenge, a casa, davant el Can Vidalet, equip de la part alta de la classificació.

El conjunt de la capital de l’Alt Camp va oferir una molt bona primera part, fet que li va permetre avançar-se en el marcador en el minut 29 amb un gol de Jordi Aumatell.

Tot i que els locals haguessin pogut sentenciar, a cinc minuts del final els visitants aprofitaven una de les poques ocasions que disposaven per igualar el marcador.

A pesar de perdre dos punts, el tècnic, Manel Cazorla, dona per bo el resultat.

Un cop finalitzada la jornada, els vallencs es mantenen en segona posició amb 50 punts i un coixí de vuit punts amb el tercer, el Santfeliuenc, que va perdre contra el Viladecans. Pel que fa la distància amb el Reddis torna a ser de tres punts després que els roig-i-negres guanyessin el seu partit 2 a 0 davant el Molins de Rei.

El proper compromís de la UE Valls serà diumenge 16 d’abril, a partir de les 17 hores, al camp del Viladecans, vuitè classificat.