Abans de les vacances de Setmana Santa, les dues colles dels Xiquets de Valls han tingut compromís a les places aquest dissabte a la tarda.

PUBLICITAT

A Altafulla, la Colla Vella descarregava el 4de7 amb el pilar, el 5de7 i el 2de7. La primera actuació de la segona etapa de Manel Urbano com a cap de colla finalitzava amb dos pilars de 5 i cinc pilars de 4.

A la mateixa diada, la Colla Jove Xiquets de Tarragona s’anotava el 4de7, el 4de7 amb el pilar i el 3de7; i els Castellers d’Altafulla el 3de6 amb el pilar, el 2de6 i el 4de6.

Pel que fa la Colla Joves actuava al Pla de la Seu de Tarragona el marc de la diada d’inici de temporada de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. Els de la camisa vermella completaven el 3de7 amb el pilar, el 5de7 i el 4de7. S’acomiadaven amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

Els de Sant Pere i Sant Pau sortien de plaça amb el 3de7, el 3de7 amb el pilar i el 4de7; i els Castellers de la Sagrada Família amb el 4de7, el 3de7 després d’un intent desmuntat i el 4de6 amb el pilar.

PUBLICITAT