El Club Bàsquet Valls asalta El Serrallo després de dues dècades. El conjunt de Víctor Neila va emportar-se un partit ple d’errades i atípic pel moment de la temporada en el que arriben tots dos equips. 

PUBLICITAT

Els vallencs van trigar en anotar però van entrar en dinàmica abans que els locals i van poder marxar-se al marcador amb 12 punts de diferència. Els blaus respondrien al segon quart amb un parcial de 12-0 i anirien a vestuaris només un punt per sota.

La repressa va afavorir als vallencs que van dominar des del 6,75 amb 4 triples consecutius d’Adrià Trouvé i un parcial de 14-0 per trencar el partit i dominar el matx amb tranquil·litat i amb el neguit dels tarragonins. 

El Valls va emportar-se el derbi al Serrallo per primer cop des de l’any 2002 a LEB Plata. També va guanyar l’average davant el CBT. Els vallencs podrien assegurar la tercera plaça en els dos duels restants. Un al·licient que podria tenir moltíssim valor al mes de maig.

PUBLICITAT