L’Ajuntament de Valls ha començat una nova campanya de millora de la seguretat viària en els passos de vianants al pont que connecta el barri del Fornàs amb el carrer Artesans, a la zona del Polígon Industrial. Per reforçar la seguretat es col·locaran 13 pilons i 57 llums led.

PUBLICITAT

Es tracta d’una actuació que va començar el 2018 i en què ja es van utilitzar dos tipus de senyalització led per comprovar que oferien més garanties de seguretat als vianants.

Pel que fa a les operacions de repintat, aquest 2023 ja es porten pintats 47 passos i n’hi ha més de 50 d’encarregats. S’espera que a final d’any s’hagi actuat en 160.

D’altra banda, el regidor de Mobilitat, Jordi Cartanyà, ha aprofitat per donar detalls sobre en quin moment es troben les negociacions amb el Ministeri i la Generalitat per fer realitat el projecte de la rotonda que connectaria la carretera del Pla amb el Polígon Industrial.

La proposta, sorgida dels pressupostos participatius, permetria ampliar el pont en totes dues bandes de la rotonda.

PUBLICITAT