La regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls endega la quinzena edició del “Barri en Flor – Concurs de Decoració Floral”, de forma conjunta amb l’associació Comerç de Valls. El certamen es celebrarà a partir del 24 d’abril. Les inscripcions es poden realitzar fins el 23 d’abril a l’Oficina de Turisme.

PUBLICITAT

La present edició és de temàtica lliure. El concurs és obert a tot el veïnat del Barri Antic i també, a tots els comerços de la ciutat, que poden utilitzar plantes naturals, flors, decoració creativa i color en finestres, balcons, façanes, carrers, aparadors i espais interiors visibles des de la via pública. A més fora de concurs, també hi poden participar els centres educatius de primària de la ciutat de Valls, decorant les arcades de la plaça del Blat.

El jurat, format per representants de l’Ajuntament de Valls, l’Agrupació de Confraries i Germandats de Setmana Santa, el Centre de Lectura i l’Oficina de Turisme, faran la seva valoració entre el 24 d’abril i el 21 de maig i tindran en compte aspectes com la utilització de plantes i flors naturals vives, l’ús de material reciclat, l’originalitat i el disseny de la composició.

Els premis per a la participació individual es divideixen en les categories de Balcó Verd i Balcó Creatiu, amb tres premis per a cadascuna de les dues categories. També n’hi haurà per la comunitat de veïns o façana guarnida, millor aparador comercial, reconeixement a la utilització de material reciclat o millor carrer o col·lectiu associat.

PUBLICITAT