El projecte de rehabilitació de Ca Padró, que acollirà la noves dependències de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard, ha aconseguit 1,8 milions d’euros de subvenció, atorgats en el marc dels Fons Next Generation.

PUBLICITAT

El projecte de rehabilitació de Ca Padró va ser escollit tot just ara fa unes setmanes. Es tracta de la proposta titulada “Pentagrammur”, que contempla la construcció d’una nova plaça situada al carrer Forn Nou i també l’accés a l’espai educatiu a través d’aquesta plaça. La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Valls, Sònia Roca, recorda com quedarà la zona.

La intervenció, que fa una clara aposta per mantenir, reinterpretar i recuperar el patrimoni, garantirà la creació de nous equipaments al centre històric de la ciutat.

Des del consistori destaquen que la proposta seleccionada preserva totes les restes arqueològiques, no només les que estan catalogades sinó també les que es van detectar posteriorment en l’estudi.

PUBLICITAT