L’Ajuntament de Valls i Repsol han signat avui l’acord de col·laboració pel Museu Casteller de Catalunya. Amb aquest conveni la companyia farà una aportació econòmica de 12.000 euros anuals a l’Espai Educatiu del futur equipament durant quatre anys.

PUBLICITAT

El director de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, destaca la col·laboració de l’empresa sempre estreta amb el món casteller, un fet que ha reconegut i agraït l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré. Amb aquest finançament Repsol participarà en totes les activitats educatives per a joves i infants organitzades pel museu.

Es preveu que l’entrada en funcionament del museu sigui aquesta primavera amb l’objectiu de ser un espai per a la interpretació i promoció del món casteller. Aquest projecte està impulsat per l’Ajuntament de Valls, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

PUBLICITAT