Queda poc més d’un mes per a les eleccions municipals i Valls ja coneix pràcticament tots els noms del panorama polític que optaran a l’alcaldia per la legislatura vinent.

PUBLICITAT

En aquest darrer mes entre les últimes novetats trobem a Pere Vidal, que encapçalarà la llista de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) que continuarà funcionant amb un sistema assembleari. Per altra banda, una de les candidatures constitucionalistes que faltava per conèixer el nom del seu cap de llista era Vox. En aquest cas serà l’economista, Francisco González, que des del 2017 es dedica a l’apicultura com a professió.

Qui encara no ha presentat oficialment el seu candidat és el Partit Popular que volen tornar al consistori vallenc del qual van perdre la representació en les passades eleccions, tot i que, tot apunta que serà Fèlix Bello la persona escollida. Per un altre costat, encara és una incògnita si els comuns acabaran presentant llista o no per a les eleccions del 28 de maig.

Per un altre costat, els primers noms a oficialitzar-se que es presentarien van ser Teresa Rull, actual regidora d’Educació i Política Lingüística a l’Ajuntament de Valls i candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya, Rosa Maria Ibarra, actual portaveu del Partit Socialista al consistori vallenc que repetirà per tercer cop al capdavant de la formació política vermella, i l’actual alcaldessa, Dolors Farré, buscarà la reelecció al capdavant de Junts per Valls.

Finalment, la nova proposta constitucionalista anomenada Valents comptarà amb el lideratge de Daniel Rosso, president del Centre de Negocis de Valls i la formació que no es presentarà serà Ciutadans, que en les passades eleccions va aconseguir entrar al ple municipal amb una regidora, Cristina Laiz.

PUBLICITAT