Des de dilluns 3 d’abril i fins aquest dijous dia 6, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, Valls organitza la tercera edició del casal lingüístic de català per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys nouvinguts que necessiten un reforç. El servei s’ofereix a les instal·lacions de l’Escola Mare de Déu de la Candela de les 9 del matí a la 1 del migdia.

PUBLICITAT

La iniciativa que s’ofereix a tot l’alumnat de primària de les escoles de la ciutat ja ha tingut dues edicions amb una bona acollida.

A diferència d’altres casals, aquest té la particularitat que, més enllà del lleure o l’aprenentatge a través del joc, té per objectiu el reforç i la pràctica de la llengua catalana per afavorir la cohesió social i l’adaptació dels infants nouvinguts. Ho explica la regidora d’Educació i Política Lingüística, Teresa Rull.

El casal lingüístic de Setmana Santa ofereix unes 50 places i s’han cobert totes.

PUBLICITAT