Les dues colles dels Xiquets de Valls s’aturen per Setmana Santa. En les dues primeres actuacions de l’any, Vella i Joves han aconseguit consolidar les estructures de 7 pisos i es veuen capacitades per treure els primers castells de 8 després del parèntesi vacacional

PUBLICITAT

Ambdues colles -enguany amb equip tècnic renovat- volen arribar en plena forma a la diada de la festa major de Sant Joan del proper 24 de juny. Pel cap de colla de la Vella, Manel Urbano, creu que el 2023 ha de ser un any de creixement a nivell intern i il·lusió d’afrontar grans objectius.

Per la seva banda, el cap de colla de la Joves, Edu Toda, es fixa treballar les construccions amb manilles com a principal fita.

La Colla Vella tornarà a les places el proper dissabte 15 d’abril a la diada d’inici de temporada dels Xiquets de Tarragona. Pel que la Colla Joves actuarà l’endemà al barri vallenc de Santa Úrsula en el marc de la diada de Ca l’Àngel.

PUBLICITAT