Aquest dimecres 12 d’abril, a partir de les set de la tarda, a la sala d’actes del Convent del Carme, tindrà lloc l’acte de la presentació dels integrants de la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya a Valls i que encapçala Teresa Rull de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

PUBLICITAT

L’acte comptarà amb les intervencions de la vicesecretària general de Feminismes i LGTBI i diputada al Parlament, Raquel Sans; i la secretària general adjunta, portaveu i també diputada al Parlament, Marta Vilalta.

Recordem que Teresa Rull relleva com a cap de llista a l’actual primer tinent d’alcalde i regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, el qual va encapçalar la candidatura en els comicis locals del 2011, 2015 i 2019.

A més, Rull és la primera dona de la història que encapçala una llista municipal pels republicans a la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT