L’Assemblea Valls posa en marxa un Club de Lectura Política, per tal de fomentar la reflexió i el debat polític. I s’estrena amb Guillem, de Núria Cadenes, una novel·la documental que tracta l’assassinat de Guillem Agulló, el jove antifeixista i independentista que ha esdevingut un símbol de llibertat.

PUBLICITAT

Les persones interessades a participar en el Club de Lectura Política, que és obert a tothom, poden apuntar-s’hi posant-se en contacte amb l’entitat (valls@assemblea.cat). La presentació de la iniciativa tindrà lloc el dimarts 25 d’abril, a les sis de la tarda, al local de l’Assemblea Valls. Aquest dia es repartiran entre els participants els exemplars del llibre Guillem, aquest cop aconseguits gràcies a la col·laboració de la Biblioteca Carles Cardó de Valls.

La sessió per comentar el llibre serà el dimarts 6 de juny, també a les sis de la tarda al local de l’entitat. Aquest mateix dia s’anunciarà el segon llibre (encara per determinar), la sessió sobre el qual tindrà lloc el dimarts 19 de setembre.

PUBLICITAT