Valls ha pogut tornar a ser testimoni  aquest Divendres Sant de l’Art i el Silenci a la Processó del Sant Enterrament. En el vintè aniversari de la seva recuperació, el seguici processional tornava a recórrer els carrers i places del centre històric.

PUBLICITAT

La processó estava encapçalada pels armats, els penons de l’Agrupació i la creu dels improperis. Seguidament, desfilaven les confraries i germandats amb els diferents misteris. Una delegació del clergat de la ciutat, la corporació municipal, la policia local de gala i una banda de música tancaven la comitiva.

Tot i la baixada de participació, el president de l’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa vallenca, Miquel Ugal, fa una valoració positiva de la present edició i garanteix que tornarà a sortir el 2024.

Més enllà de la Processó del Sant Enterrament, Valls celebrava més actes amb motiu de Divendres Sant, com per exemple, el Via Crucis Interparroquial entre les esglésies del Lledó i Sant Joan. A més, el Dissabte de Glòria va tenir lloc la Vetlla Pasqual.

PUBLICITAT