El Ministeri de Transports ha adjudicat a l’empresa Meta Engineering la redacció de l’estudi informatiu del nou ramal ferroviari de Picamoixons per un valor 331.000 euros.

PUBLICITAT

L’estudi informatiu haurà de definir i analitzar les tècniques alternatives per fer el ramal que facilitarà la mobilitat de transport de passatgers entre Valls i Tarragona. En concret, el document dissenyarà els enllaços en les línies Madrid-Chamartín-Clara Campoamor – Barcelona Estació de França i Plana Picamoixons – Reus, que permetran establir els serveis de rodalies a la capital de l’Alt Camp.

L’abast de l’estudi informatiu ha de servir de base per als processos d’informació pública i audiència a les administracions i inclou, en cas necessari, l’obtenció de la Declaració d’Impacte Ambiental fins la seva aprovació definitiva.

PUBLICITAT