Junts per Valls fa oficial la llista completa amb la qual concorreran a les eleccions municipals del 28 de maig. La cap de llista i actual alcaldessa, Dolors Farré, destaca que ha buscat conformar una llista variada i formada per cares noves i d’altres ja conegudes en el món de la política local.

PUBLICITAT

En aquestes s’hi incorporen nous noms com Joan Ibarra, expresident de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Manel Cazorla, entrenador de la Unió Esportiva Valls, Joan Mira, president de l’Associació de Restauradors a Valls, entre d’altres. Per un altre costat, alguns dels noms que repeteixen són els actuals regidors Laia Castells, de Cultura, Martí Barberà, d’Hisenda, Enric Garcia, d’Esports i Seguretat i Manel Odina de Sostenibilitat.

Llista electoral de Junts per Valls:

1. Dolors Farré
2. Sònia Roca
3. Andreu Gassó
4. Joan Ibarra
5. Laia Castells
6. Rosa Maria Rovira
7. Martí Barberà
8. Enric Garcia
9. Rocío Martínez
10. Manel Odina
11. Pep Sánchez
12. Beatriz Roldán
13. Marc Roselló
14. Maite Albertón
15. Montse Brusco
16. Lisard Bellod
17. M. Neus Pluvinet
18. Manel Cazorla
19. Mercè Avellà
20. Joan Mira
21. Ramon Giró

PUBLICITAT