El Grup de Consum de La Bajoca organitza la 8a edició de l’EcoFira del Camp de Tarragona i la 3a Fira de Roba Sostenible a Valls.

PUBLICITAT

L’EcoFira se celebrarà dissabte 22 d’abril al carrer Carnisseria i Plaça de les Garrofes, on recentment s’ha inaugurat la nova botiga de La Bajoca). Acollirà productores i elaboradores agroecològiques, artesanes i de proximitat, proveïdores del Grup de Consum. La pretensió es que  les cinc productores presentin els seus projectes i facin tastos o tallers dels seus productes.

Per altra banda, la Fira de Roba Sostenible comptarà amb 11 marques. També es podrà visualitzar un projecte impulsat per la Comunalitat de Valls que es troba als seus inicis: el Col·lectiu de dones cosidores. Totes les persones que s’apropin a la fira i vulguin adquirir algun producte, gaudiran de descomptes en les peces de roba. L’objectiu de la Fira de Roba Sostenible és presentar les alternatives que existeixen dins de la indústria tèxtil que reuneixin els criteris de proximitat, comerç just, ecologia i sostenibilitat, drets laborals, economia solidària i consum responsable.

La programació, que es desenvoluparà entre el 17 i el 22 d’abril, també ha previst tallers, exposicions i tastos.

PUBLICITAT