Els pressupostos de l’exercici del 2023 de l’Ajuntament de Valls han quedat aprovats inicialment aquest dimarts amb els vots a favor dels dos grups de l’equip de govern: Junts i ERC-Compromís per Valls. Pel que fa l’oposició, el PSC i la CUP hi han votat en contra i han criticat que arribin amb més de tres mesos de retard.

PUBLICITAT

Els comptes d’enguany augmenten un 16% i superen per primer cop els 35 milions d’euros amb una aposta decidida per les noves inversions i l’atenció a les persones. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha defensat que abasten tots els eixos prioritaris que necessita la ciutat.

En l’aspecte de creixement, per primera vegada se superen els 4 milions d’euros per al global d’Afers Socials, Ensenyament, Acció Comunitària, Acció Cívica i Joventut.

Quant al capítol d’inversions i obres públiques s’hi destinen 7,5 milions d’euros. Un dels projectes estrella és el de la  recuperació dels Torrents amb l’objectiu de licitar les obres enguany.

PUBLICITAT