El cap de setmana del 15 i 16 d’abril, el Pavelló Joana Ballart de Valls serà l’escenari de la final a quatre del Campionat de Catalunya Júnior Masculí Preferent 2022-2023 de bàsquet. Hi participaran el Club Joventut de Badalona A, el Barça, el Bàsquet Manresa i el Club Bàsquet l’Hospitalet.

PUBLICITAT

Les semifinals es disputaran dissabte a les 10.15h i a les 12.15h, mentre que el tercer i quart lloc i la final seran diumenge també a les 10.15h i a les 12.15h respectivament.

Els tres primers classificats d’aquesta Final Four tindran dret a participar al Campionat d’Espanya Júnior Masculí que es jugarà a Huelva i Aljaraque del 30 d’abril al 6 de maig.

La competició Júnior Masculí Preferent està organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol, coorganitzada per la Representació Territorial de Tarragona i té la col·laboració de l’Ajuntament de Valls i el Club Bàsquet Valls.

PUBLICITAT