Basant-se en els fets ocorreguts al Teatre Principal de Valls l’any 1881 durant la representació “El sitio de Gerona”, on un tret disparat des de l’escenari va suposar la mort d’un espectador, el Grup del Teatre Principal dona vida a aquesta notícia a través d’un Scape Room, un format que ha guanyat innovació en els últims anys.

PUBLICITAT

Des de divendres a la tarda i fins diumenge al vespre, les portes del Teatre Principal s’obriran per rebre els investigadors més intrèpids que vulguin tancar, d’una vegada per totes, aquest fatídic episodi de la història del teatre.

En grups reduïts, el públic, haurà de resoldre diferents enigmes i proves per tots els racons del teatre, per tal de reconstruir els fets i esbrinar, d’una vegada per totes, qui va matar l’Agustí.

Amb la implicació d’una vintena d’actors i actrius de l’entitat i amb les entrades exhaurides, el GTP pretén apropar al públic, d’una manera innovadora, els diferents racons d’aquest emblemàtic edifici de la ciutat; des d’una perspectiva totalment diferent de com l’hagin pogut visitar fins al moment, d’una forma dinàmica, original i divertida, on el públic és el principal protagonista.

PUBLICITAT