Després de l’èxit de la primera part del ‘Messies’ de Händel participatiu, corresponent a l’Advent i Nadal, aquest diumenge 16 d’abril s’interpretarà la segona part dedicada a la Passió i Resurrecció en el marc de les Nits de Clàssics dels Amics de la Música de Valls.

PUBLICITAT

El muntatge compta amb la direcció de Xavier Pastrana, la soprano Júlia Farrés, la mezzo Tànit Bono, el baix Elías Benito i el tenor Roger Padullés. Una formació que es complementarà amb el Cor Ciutat de Tarragona i una trentena de cantaires locals que han respost a la crida de l’organització.

El concert serà a les 19 h a l’església de Sant Joan. Una actuació que rep el suport de l’Ajuntament de Valls, la Fundació Mémora i està organitzat conjuntament amb la Comissió Ciutadana de l’Orgue de Valls.

Les entrades d’aquest concert es podran adquirir directament a taquilla a l’església de Sant Joan. El preu és de 10 euros.

PUBLICITAT