Després d’una Setmana Santa de descans les colles castelleres vallenques tornaran a actuar aquest cap de setmana. Per un costat, la Colla Vella dels Xiquets de Valls participarà en la Diada d’inici de temporada dels Xiquets de Tarragona aquest dissabte 15 d’abril a partir de les sis de la tarda a la plaça de la Font de Tarragona. S’espera que els de la camisa rosada repeteixin el 2de7 i qui sap si finalment veurem l’estrena d’algun castell bàsic de 8. A part dels amfitrions i els del Portal Nou també assistiran a l’esdeveniment els Xiquets de Reus.

PUBLICITAT

Per altra banda, la Colla Joves Xiquets de Valls es queda a casa aquest cap de setmana en la Diada a Ca l’Angel, en memòria del cuiner vallenc Àngel Solé que malauradament va morir en un accident de trànsit el desembre de 2017. A partir de les dotze del migdia de diumenge a la carretera del Pla els de la camisa vermella s’espera que puguin estrenar el 2de7 i continuar amb la gamma de 7.

PUBLICITAT