El CB Valls torna a la competició aquest cap de setmana amb l’objectiu de mantenir la tercera plaça que ocupa al final de les dues jornades que resten per finalitzar la lliga EBA. I no serà gens fàcil, els de l’Alt Camp s’enfrontaran a dos rivals molt competitius situats a la zona mitjana – alta de la taula, malgrat que amb poc en joc. El primer serà el CB Navàs, que visitarà el Joana Ballart aquest dissabte.

PUBLICITAT

Tant el Navàs com el SESE, que serà l’últim adversari dels vallencs, sumen 12 triomfs i 12 derrotes en el global i són dos conjunts molt treballats, que li poden complicar molt la vida als de Víctor Neila. Malgrat això, el Valls va superar-los a ambdós a la primera volta de campionat. 77-88 va ser el resultat a la difícil pista del CB Navàs.

Els oponents per fer-se amb el tercer lloc seran el CBT i el Roser. Després de superar-los amb contundència en el derbi, els tarragonins visitaran aquest cap de setmana a l’Es Castell, mentre que els de Barcelona es desplacen a Aragó per jugar a la pista de El Olivar.

El Valls sap que no pot fallar si no vol donar oportunitat a que qualsevol dels dos pugui superar-lo en aquest final de lliga. El partit entre CB Valls i CB Navàs aquest dissabte, a les 18h, al Joana Ballart.

PUBLICITAT