La UE Valls torna a l’activitat després dels dies de descans per Setmana Santa i ho fa amb un test realment exigent a Viladecans. El gol del Can Vidalet en la recta final del darrer partit al Vilar va fer mal, deixant als de l’Alt Camp tres punts per sota del Reddis i amb molt poc marge d’error si no volen despenjar-se de la lluita per la primera plaça.

PUBLICITAT

La classificació per la Superlliga és realment a prop, i tenir l’objectiu de la temporada a tocar permet als vallencs mantenir la mirada fixada en una cota encara més ambiciosa, el lideratge. El partit a Viladecans és d’una rellevància majúscula per aquestes aspiracions. Fallar podria significar allunyar-se en excés, mentre que no fer-ho mantindria les opcions intactes per afrontar les dues pròximes jornades, que apunten a absolutament decisives. En la següent, el Reddis visita el camp del tercer classificat i, d’aquí a dues, duel directe al Municipal reusenc.

El Viladencans serà un os dur de rosegar. Tan sols dos equips han estat capaços de guanyar-lo al seu estadi, i el mateix Reddis s’hi va deixar dos punts fa tres setmanes. A més, en l’anada al Vilar els barcelonins van passar per sobre del Valls amb un 0 a 3. El duel es disputarà aquest diumenge, a les 17h, coincidint amb el Reddis – Vilanova i la Geltrú. El xoc a Viladecans podrà seguir-se en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT