El proper dijous 20 d’abril, amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, es farà una Caminada a Masmolets. La proposta sorgeix del treball en Xarxa del CAP Dr. Sarró i el Pla d’Acció Comunitària Inclusiva de l’Ajuntament de Valls, amb el suport del Grup de Treball de Salut Comunitària.

PUBLICITAT

El format de la caminada és de nivell mitjà/baix amb l’objectiu de potenciar que tothom qui vulgui hi pugui participar. La sortida de la caminada serà a les 9:30h des del CAP Ignasi Sarró. Es passarà pels carrers Robert Gerhard, Balmes, Mirador, cap a la Xamora i s’agafarà el camí de la Verneda fins a Masmolets . Hi haurà el suport de Protecció Civil durant tot el recorregut i la col·laboració dels alumnes de l’IFE del Narcís Oller .

Les inscripcions es poden formalitzar al CAP Dr. Sarró, carrer de la Vallvera, 8 o trucant al telèfon 977 602 000.

PUBLICITAT