La millor versió del bàsquet català júnior masculí s’ha pogut veure aquest cap de setmana al pavelló Joana Ballart de Valls en el marc de la Final a Quatre del Campionat de Catalunya Júnior Preferent que l’han disputat el Joventut de Badalona, el Barça, el Manresa i l’Hospitalet.

PUBLICITAT

La Penya ha reeditat el títol de campió aquest diumenge després de vèncer al Barça a la final per 73-65 en un matx que no s’ha decidit fins a les acaballes. El dia abans, els badalonins guanyaven a l’Hospitalet per 81-57, mentre que el conjunt blaugrana s’imposava al Manresa per 65-62.

Pel que fa al partit pel 3r i 4rt lloc, l’Hospitalet derrotava al Manresa per 83-69.

Així doncs, Penya, Barça i l’Hospitalet obtenen el passi al Campionat d’Espanya Júnior Masculí que es jugarà a Huelva i Aljaraque del 30 d’abril al 6 de maig.

La competició Júnior Masculí Preferent ha estat organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol, coorganitzada per la Representació Territorial de Tarragona i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls i el Club Bàsquet Valls.

PUBLICITAT