Amb les entrades exhaurides i repartits entre les 20 sessions programades, un total de 200 espectadors van participar, el passat cap de setmana, en la nova proposta del Grup del Teatre Principal. Assassinat al Principal – Agustí Scape Room, va permetre al públic local, revisitar els diferents espais del coliseu vallenc.

PUBLICITAT

A partir de la representació del moment clau de la peça “El Sitio de Gerona”, on un espectador era ferit de mort, el públic es trobava immers en un teatre abandonat i amb moltes incògnites per resoldre. L’escenari, els camerinos, preescena, entre d’altres, eren algun dels diferents racons que el públic descobria al llarg de l’experiència de més d’una hora de durada.

La proposta va sorprendre i agradar molt al públic assistent, ja que el Grup del Teatre Principal va anar més enllà d’una obra convencional, implicant al públic com a element fonamental pel desenvolupament de la funció i convertint-los en protagonistes.

El GTP valora molt positivament el nou muntatge, com a eina dinàmica per apropar a la ciutadania el conjunt del Teatre Principal i la seva història, explorant i utilitzant un nou codi teatral i defensant-se en el seu millor àmbit: el teatre.

PUBLICITAT