El Comitè Electoral Provincial de Tarragona del Partit Popular, amb la ratificació del Comitè Electoral de Catalunya del PP, va aprovar dimecres la candidatura de Juanma Sánchez com a cap de llista del Partit Popular a l’Ajuntament de Valls per les properes eleccions municipals que es celebraran el 28 de maig.

PUBLICITAT

Juanma Sánchez, nascut a Barcelona, té 47 anys i és Enginyer Tècnic d’Obres Públiques i graduat en Dret. Des de fa quasi 20 anys, treballa com a tècnic superior a l’Agència Catalana de l’Aigua a Tarragona.

Quant a responsabilitats polítiques, durant els anys 2003 i 2004 va ser conseller portaveu del PP al districte de Sant Andreu de Barcelona, i en els períodes 2011-2015 i 2018-2019 va ser regidor de l’Ajuntament de Vilallonga del Camp. En el primer període va formar part de l’equip de govern desenvolupant les carteres d’Urbanisme, Obres i Serveis, mentre que el segon període va ser regidor a l’oposició.

Ja a les eleccions municipals de 2019 va ser el número 2 de la candidatura del PP a l’Ajuntament de Valls encapçalada per Francesc Caballero.

El principal repte que es pretén assolir e s recuperar la representació del PP a l’Ajuntament de Valls, que es va perdre l’any 2019 desprès de 20 anys ininterromputs de presència al Ple de la Corporació. Així mateix, la millora de la seguretat, la promoció econòmica de la ciutat, la millora dels serveis urbans i de la qualitat de la ciutat, en especial del Barri Vell, així com diferents iniciatives per tal de canviar el rumb descendent que va portant Valls als darrers anys, seran l’eix de la campanya electoral.

PUBLICITAT