El CB Valls tanca aquest dissabte la temporada 22/23 a la lliga EBA. Els de l’Alt Camp ho fan després d’oferir un bon rendiment al llarg del curs i intentaran posar-li el llaç lligant la tercera plaça del grup C2, que depèn exclusivament d’ells mateixos. Si guanyen a la pista del SESE Bàsquet ocuparan plaça en el podi de la classificació. Si cauen, però, obriran la possibilitat al CBT, que rep al Martinenc, a fer-se amb el tercer lloc.

PUBLICITAT

Els del Joana Ballart afronten la darrera jornada de competició a domicili després de superar al Navàs en l’últim partit a casa fa set dies. S’enfrontaran a la Secció Esportiva Santa Eulàlia, que ocupa la mitja taula i no es juga ja absolutament res. Els de Nou Barris de Barcelona van caure per 82 a 73 a Valls en la primera volta, però han estat un equip sòlid i competitu al llarg de la campanya, complicant la vida als rivals, especialment a casa. En parla Víctor Neila, tècnic vallenc.

El duel es disputarà al Poliesportiu Ramón Aldrufeu de Virrei Amat de Nou Barris en l’horari unificat d’aquesta darrera jornada, que serà aquest dissabte a les 19h.

PUBLICITAT