La gran sorpresa del Vilanova al camp del Reddis la passada jornada no només va permetre a la UE Valls no allunyar-se en excés de la primera plaça després de la derrota a Viladecans, sinó que va donar una importància màxima a la jornada d’aquest cap de setmana, prèvia al duel directe del 30 d’abril al Municipal de Reus. Els de l’Alt Camp reben al Molins de Rei, cuer, al Vilar; mentre que els roigs-i-negres visiten el camp del Santfeliuenc, tercer classificat.

PUBLICITAT

El Reddis es manté com a líder, tres punts per sobre a la taula, però, quan queden sis jornades, arriba el moment crucial de la temporada amb totes les opcions possibles i amb els vallencs depenent d’ells mateixos. El repte dels del Baix Camp és important i d’extrema dificultat, però la UE Valls no s’ha de confondre. Coneixerà quan jugui el resultat de Sant Feliu, però jugar contra el cuer no ha de significar donar els tres punts per sumats. De fet, el caprici de la competició va voler que el Molins guanyés al mateix Santfeliuenc la passada jornada. El tècnic, Manel Cazorla, adverteix d’aquest risc.

El Reddis jugarà dissabte a la tarda davant el Santfeliuenc, mentre que el partit al Vilar es jugarà diumenge a les 12h i en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT