Des de bon matí d’aquest diumenge 23 d’abril, festivitat de Sant Jordi, les parades de llibres i roses s’han omplert de gent que han sortit als carrers i places de Valls a viure una esplèndida jornada. A les 12 del migdia, al Pati, s’hi feia una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Cossetània.

PUBLICITAT

Pel que fa a la tarda tenia lloc la despertada dels dracs i la posterior cercavila fins a la plaça del Blat, escenari que va acollir les balladetes finals.

En la vessant més educativa, dissabte al matí,, a la Biblioteca Popular, es feia  l’acte de lliurament del Concurs de Relats Breus de Sant Jordi.

Com a cloenda, aquest dilluns, a les 10 del matí, a la sala d’actes del Centre Cívic, hi hagut temps per escoltar el recital de poesia a càrrec dels alumnes dels cursos de Català, Memòria i Tast de Lletres.

PUBLICITAT