Foto: Guillem Pasano

Sant Jordi agredolç per la Unió Esportiva Valls al grup 3 de 1a Catalana. Els blancs-i-vermells empataven a 1 gol contra el Molins de Rei, darrer classificat, i perden l’opció de dependre d’ells mateixos per fer-se amb la primera plaça després que el Reus FC-Reddis, el líder, guanyés per 0 a 4 al camp de Santfeliuenc.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

El Molins, molt ben estructurat defensivament, s’avançava al minut 54 en un contra u amb el porter després d’una pèrdua de pilota. La reacció vallenca, amb nombroses opcions perdonades, arribaria al 82 després d’una rematada de cap de Joel Coch.

En el tram final, un penal no assenyalat als locals i una ocasió fallada per Nogueira acabaven segellant l’1-1 definitiu.

A l’acabar el partit, el tècnic, Manel Cazorla, es referia a la duresa del rival durant la segona meitat.

Finalitzada la jornada -amb 15 punts en joc- la UE Valls visita diumenge, a les 17 hores, el camp del Reus, amb l’objectiu de sumar els 3 punts per seguir somiant en la 3a RFEF. La victòria reduiria la distància entre vallencs i reusencs a 2 punts, encara que en les últimes quatre jornades els de l’Alt Camp haurien de guanyar-ho tot i esperar una altra ensopegada dels roig-negre per tornar a aconseguir la primera posició.

PUBLICITAT