Les dues colles dels Xiquets de Valls han celebrat aquest cap de setmana la festivitat de Sant Jordi a la comarca del Garraf amb el 3de8 com a construcció sostre.

PUBLICITAT

La Colla Vella actuava, dissabte a la tarda, a Sitges, assolint la segona clàssica de 8 de l’any amb el 4de8, el 3de8 i el 2de7.

Els Castellers de Sants completaven el 5de7, el 7de7 i el 4de7.

La colla amfitriona, la Jove de Sitges, descarregava el 3de7, el 5de7 i el 4de7.

Quan a la Colla Joves, diumenge al migdia, a Vilanova i la Geltrú, estrenava la gamma bàsica de 8, que acompanyaven del 5de7. 

Els Castellers de Barcelona repetien el 4de8 descarregat la setmana passada a Can Jorba. A més, completaven el 3de7 amb el pilar i el 4de7 amb el pilar.

Les altres dues colles presents a plaça, els Bordegassos de Vilanova i els Nens del Vendrell, sumaven castells de la gamma mitjana i alta de 7. Els groc-terrós s’anotaven el 5de7, el 4de7 amb el pilar i el 4de7 després d’un intent desmuntat, mentre que els del Baix Penedès sortien amb el 4de7 amb el pilar, el 5de7 i el 4de7.

La Colla Vella tornarà a tenir compromís aquest dissabte a la Fira del Vi de Falset. L’actuació està prevista, a partir de les 18 hores, al carrer Miquel Barceló.

Pel que fa la Colla Joves tornarà a les places el proper diumenge 7 de maig a la Setmana Cultural de Perafort i Puigdelfí al costat dels Xiquets de Vila-seca i els Nois de la Torre.

PUBLICITAT