Derrota del Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó (86-82) a la pista del SESE bàsquet en la darrera jornada de la fase regular del grup C-2 de la Lliga EBA. Aquesta ensopegada fa que els homes  de Víctor Neila perdin la opció de quedar tercers classificats després que el Club Bàsquet Tarragona s’imposés a casa al Martinenc (86-81).

PUBLICITAT

Tot i el bon primer quart, els vallencs van mostrar-se irregulars des de la línia interior, fet que va propiciar als barcelonins a posar-se per davant en el segon període. El matx, que va necessitar una pròrroga per resoldre’s, va acabar decantant la balança al SESE bàsquet, equip que va aconseguir mantenir l’estabilitat física.

Acabada la competició, el conjunt de la capital de l’Alt Camp ja pot anar planificant la temporada 2023-2024, una més a la quarta categoria del bàsquet espanyol.

PUBLICITAT