La sessió plenària ordinària del mes d’abril servia, entre d’altres punts, per aprovar la despesa de continuïtat de gestió del transport urbà  fins el 31 de desembre, mentre s’espera treure una nova licitació de cara el 2024.

PUBLICITAT

Aquest punt de l’ordre del dia  va comptar amb  12 vots a favor i 7 en contra. El regidor d’Hisenda, Finances i Contractació, Martí Barberà, afirma que amb la seva aprovació es garanteix la prestació del servei de bus urbà gratuït durant tot el 2023.

Al mateix ple, l’equip de govern donava compte de l’informe de control financer de l’exercici 2022 i del Pla Anual de control de 2023. Per altra banda, també tirava endavant la modificació del POUM per a l’actuació urbanística a l’Escorxador.

En l’apartat de mocions, s’aprovava per unanimitat una proposta de Junts per Valls per col·locar llambordes Stolpersteine en record a cinc vallencs deportats a camps de concentració nazis.

PUBLICITAT